Merceria al Bages

T’oferim dissenys de llenceria, accessoris, merceria… Consulta’ns!

Merceria al Bages

Benvinguts a la web de Setí!

A la nostra merceria al Bages treballem per posar al teu abast els ingredients necessaris que et permeten crear els teus propis models en costura i treballs manuals.

Aquesta pàgina web part d’una llarga trajectòria familiar de més de 40 anys al servei de la costura. Primer va ser el magatzem, que més endavant vam transformar en botiga, per oferir a tota classe de clients, la més gran varietat d’articles de merceria, de gran qualitat i a preus molt competitius.

La nostra merceria al Bages va néixer orientada a un mercat a l’engròs que progressivament hem traslladat a un consumidor final, molt exigent, que bolca el seu oci i passió en la costura.

Ens distingim per oferir una atenció propera i amable, Fidel i honesta, a tots els clients que visiten les instal·lacions de Setí. És tan important aquest tracte proper i familiar, que aquesta pàgina web pretén traslladar no només els seus productes a qualsevol part d’Espanya, sinó també un assessorament i un servei personalitzat a tots els amants de la costura.

 

Merceria

Amb la nostra ajuda i assessorament, dissenya i crea els teus propis models

A Setí trobaràs una gran varietat d’articles de merceria (puntes, botons, fils, tires bordades, cotilleria…) Deixa volar la teva imaginació i descobreix tot el que ets capaç de crear.

 

Moda íntima

Adaptats als nous temps, a la nostra merceria al Bages també t’oferim moda íntima per a homes i dones de firmes tan prestigioses com Calvin Klein, Dolce Gabanna, EseOEse o Janira, entre moltes altres.

 

Grans descomptes per a quantitats importants

jumbotron

Beneficia’t de preus especials en les teves comandes a l’engròs. No deixis escapar aquesta oportunitat i estalvia en les compres que facis a la nostra botiga.

INFORMAT SENSE COMPROMÍS!